Laddar Evenemang

Registrering har stängts för detta evenemang

Kom ut och lek under mellandagarna! Nu på lördag den 28/12 kl. 11:00-15:00 kör vi öppet spel till vilket ni alla är varmt välkomna. Anmäl ditt deltagande här under eventet eller via formuläret under biljett länken.
 
Att åka pulka eller skidor är skoj när snön ligger tät, men så här långt har det varit dåligt med snö. Paintball, som även det är fantastiskt roligt i snö, funkar lyckligtvis lika bra utan. Så varför inte satsa på ett äventyr i skogen med hela tjocka släkten?
Paintball med olika scenariospel – allt från enkel Capture the Flag och Conquest till mer avancerad Assault/Rush och Counter-Strike spel med olika uppdrag.
När ni anmäler ert deltagande via formulär så ser vi till att ha er utrustning laddad och klar till er när ni ramlar in.
Om ni vet med er redan nu vilket paket ni önskar, vänligen uppge det i formulärets fält för Övrigt tillsammans med er ålder.
 
Startpaket
  1. Standardpaket med komplett utrustning och 200 boll – 250 SEK
  2. Dunderpaket med 500 boll – 350 SEK
  3. Mega Dunder med 700 boll – 450 SEK
  4. Egen utrustning? Du är så välkommen – Walkon avgift – 100 SEK
    Fullt magasin (ca 200 boll) ingår i din walkon avgift.
Som alltid så får ni 10% rabattkupong på Mel’s Diner inne i Visby tillsammans med ert kvitto på hyra av samtliga Startpaket. Avrunda dagen med Gotlands godaste hamburgare.
Till toppen