Booking2019-01-17T16:42:54+00:00

Boka tid hos Lummelunda Paintball – Bokningsformulär

Om du är ute i god tid så är chansen stor att du får just den dag och tid som ni önskar. Kika i kalendern till höger och välj datum och tid för spel. Om det redan ligger en bokning (markerat i rött) på önskat datum så är det fortfarande möjligt för er att boka den dagen, men en eller flera 3 timmars pass kommer att vara tagna. Är det detta datum som gäller för er, markera det i kalendern och klicka i drop-down listan för Tid för att se när på dagen ni kan boka in er.

Minsta gruppen vi tar är 6 personer, såvida vi inte kan boka in er med en annan grupp. Enda sättet ni kan spela med färre deltagare är att ni helt enkelt betalar för 6 personer.

Boka ert spel genom formuläret till höger eller skicka in, de i formuläret efterfrågade uppgifterna via e-post till info@lummelundapaintball .se eller som SMS till 0733-93 99 06. Alternativt kan ni skicka meddelande till oss genom vår Facebook sida.

OBS! Om ni inte får en bokningsbekräftelse skickad till er inom 12 timmar, ring, e-posta eller kontakta oss genom Facebook meddelande, så kikar vi på det.

Bokar ni med kort varsel med avsikt att komma ut samma dag, är det alltid bäst att ringa.

Bokningsvillkor

Efter det att ni fått ut en bokningsbekräftelse på hyresperioden, antingen via e-post eller SMS, anses er bokning som fast.

En fast bokning kostar inget att avboka förutsatt att det sker senast två (2) dygn innan bokad tid.

Avbokningsvillkor

Om du avbokar senast två (2) dygn före hyresperiodens start, utgår ingen avbokningsavgift.

Om du avbokar senast ett (1) dygn före hyresperiodens start så utgår en avbokningsavgift på 100 SEK/inbokad deltagare, räknat på de senaste deltagaruppgifter vi erhållit. Vid kortare tid än ett (1) dygn kvar till hyresperiodens början, utgår en avbokningsavgift på 150 SEK/inbokad deltagare räknat på de senaste deltagaruppgifter vi erhållit.

Vi fakturerar alltid ansvarig kontaktperson för eventuell avbokningsavgift.

Hyresvillkor

Glöm inte att ladda ner våra Hyresvillkor. Om du är under 18 år så måste du skriva ut en kopia och ta med ett av målsman signerat ex.

Kalendern laddas...
- Tillgängliga
 
- Bokade
 
- Avvaktande