BOKA TID VIA VÅRT BOKNINGSFORMULÄR

Om du är ute i god tid så är chansen stor att du får just den dag och tid som ni önskar. Kika i kalendern till höger och välj datum och tid för spel. Om det redan ligger en bokning (markerat i rött) på önskat datum så är det fortfarande möjligt för er att boka den dagen, men ett eller flera 3 timmars pass kommer att vara tagna. Är det detta datum som gäller för er, markera det i kalendern och välj tillgängligt tidsintervall.

Minsta gruppen vi tar är 6 personer, såvida vi inte kan boka in er med en annan grupp. Enda sättet ni kan spela med färre deltagare är att ni helt enkelt betalar för 6 personer.

Vi erbjuder spel med både Standard Paintball och Low Impact Paintball. I spel med Low Impact Paintball använder vi oss av en mindre boll som i samma hastighet som Standard Paintball, bara har ca 1/3 av dess anslagsenergi vilket reducerar i kraftigt mildare träff . För mer information om Low Impact Paintball, klicka här.

För Standard Paintball kan vi ta emot sällskap på upp till 40 st. deltagare.
I dagsläget har vi 12 st. uppsättningar med FT-50 markörer vilket innebär att vi bara kan ta emot mindre grupper på max 12 deltagare för Low Impact Paintball spel. Med ökad efterfrågan kommer vi givetvis att utöka antalet utrustningar.

För större grupper som vill ha mildare sting i träffarna hänvisar vi till Standard Paintball spel men med valet Juniorer under 13 år när ni fyller i ålder i vårt bokningsformulär. Då kommer ni att få spela med vanlig Standard 0.68 kaliber boll men med en reducerad utgångshastighet på 20-25% av vad vi kör som standard.

Boka ert spel genom formuläret till höger eller skicka in, de i formuläret efterfrågade uppgifterna via e-post till info@lummelundapaintball.se eller som SMS till 0733-93 99 06. Alternativt kan ni skicka meddelande till oss genom vår Facebook sida.

OBS! Om ni inte får en bokningsbekräftelse skickad till er inom 12 timmar, ring, e-posta eller kontakta oss genom Facebook meddelande, så kikar vi på det.

Att boka med kort varsel

Önskar ni boka med kort varsel med avsikt att komma ut samma dag, så är det alltid bäst att ringa eller gå via chatten så kan vi se om det går att lösa.

Då vi planerar och förbereder för bokningar dagen innan, så är det alltid bäst att boka med lite framförhållning. Av denna anledning går det inte att välja dagens datum när ni bokar via formuläret på hemsidan. Ibland är det dock så att spelsuget infinner sig plötsligt och då är det bara att ringa och se om det går att styra upp något.

OBS! Det utgår en avgift på 500 SEK för bokningar med kort varsel där ni önskar spela samma dag som ni bokar.

Bokning

 • För att få boka så måste ni ha fyllt 18 år. När du bokar blir du automatiskt bokningsansvarig.
 • Tänk på att ni inte är inbokade utan att vi skickat en bokningsbekräftelse. Det är därför viktigt att ni stämmer av att ni erhållit bokningsbekräftelsen.
 • Er e-post adress kan komma att sparas för att kontakta er i framtiden med erbjudanden för just tidigare kunder.
 • Bokar ni via SMS, chat eller telefon är det viktigt att kolla att ni fått bekräftelsen, den kan t.ex. hamnat i skräpposten eller att det råkat skrivas ner fel e-post adress. Er bokning står sig oavsett om ni läst bekräftelsen eller inte. Vi tar inte ansvar för om fel e-post adress används eller om ni inte läst bekräftelsen.
 • Vi rekommenderar alltid att boka via hemsidans bokningsformulär.
 • Bokar ni via telefonen så godkänner ni automatiskt våra bokningsvillkor.

Avbokning

 • Det är den som är bokningsansvarig som har ansvar för att avbokning sker i rätt tid om ni vill undvika debitering för spel som inte kommer att genomföras.

 • Avgiftsfri avbokning måste ske senast två (2) arbetsdagar innan spel. Vi debiterar 100% av spelavgiften om ni avbokar när det är mindre än två (2) arbetsdagar kvar till spel, samt om ni inte dyker upp vid er speltid.

 • Spelavgiften utgår från avtalat pris räknat på antalet anmälda deltagare.

 • Avbokning ska alltid ske skriftligt via e-post och ni får alltid en bekräftelse på att det är avbokat. Får ni inte det är den inte avbokad, ring då in så hjälper vi dig skicka in en skriftlig avbokning eller mejla igen. Se till att den skickas till info@lummelundapaintball.se.

 • Bokar ni inom två (2) arbetsdagar från spelstart har ni tills kl. 19.00 samma dag att avboka kostnadsfritt så länge ni inte bokar för spel samma dag. Vid sen avbokning debiterar vi 100% av avtalat pris räknat på antalet anmälda deltagare.

 • Bokar ni spel för samma dag kan ni inte avboka kostnadsfritt. Vid sen avbokning debiterar vi 100% av avtalat pris räknat på antalet anmälda deltagare. Avgiftsfri ombokning måste ske senast 1 arbetsdag innan spel. En ombokad tid går inte att avboka kostnadsfritt om den första ombokningen gjordes efter avbokning fristen gick ut.

Klicka här för att läsa våra fullständiga bokningsvillkor.

Vi fakturerar alltid ansvarig kontaktperson för eventuell avbokningsavgift.

Hyresvillkor

Glöm inte att ladda ner våra Hyresvillkor. Om du är under 18 år så måste du skriva ut en kopia och ta med ett av målsman signerat exemplar.

Kalendern laddas...
- Tillgängliga
 
- Bokade
 
- Avvaktande