Boka tid hos Lummelunda Paintball – Bokningsformulär

Om du är ute i god tid så är chansen stor att du får just den dag och tid som ni önskar. Kika i kalendern till höger och välj datum och tid för spel. Om det redan ligger en bokning (markerat i rött) på önskat datum så är det fortfarande möjligt för er att boka den dagen, men ett eller flera 3 timmars pass kommer att vara tagna. Är det detta datum som gäller för er, markera det i kalendern och välj tillgängligt tidsintervall.

Minsta gruppen vi tar är 6 personer, såvida vi inte kan boka in er med en annan grupp. Enda sättet ni kan spela med färre deltagare är att ni helt enkelt betalar för 6 personer.

Vi erbjuder spel med både Standard Paintball och Low Impact Paintball. I spel med Low Impact Paintball använder vi oss av en mindre boll som i samma hastighet som Standard Paintball, bara har ca 1/3 av dess anslagsenergi vilket reducerar i kraftigt mildare träff . För mer information om Low Impact Paintball, klicka här.

För Standard Paintball kan vi ta emot sällskap på upp till 40 st. deltagare.
I dagsläget har vi 12 st. uppsättningar med FT-50 markörer vilket innebär att vi bara kan ta emot mindre grupper på max 12 deltagare för Low Impact Paintball spel. Med ökad efterfrågan kommer vi givetvis att utöka antalet utrustningar.

För större grupper som vill ha mildare sting i träffarna hänvisar vi till Standard Paintball spel men med valet Juniorer under 13 år när ni fyller i ålder i vårt bokningsformulär. Då kommer ni att få spela med vanlig Standard 0.68 kaliber boll men med en reducerad utgångshastighet på 20-25% av vad vi kör som standard.

Boka ert spel genom formuläret till höger eller skicka in, de i formuläret efterfrågade uppgifterna via e-post till info@lummelundapaintball .se eller som SMS till 0733-93 99 06. Alternativt kan ni skicka meddelande till oss genom vår Facebook sida.

OBS! Om ni inte får en bokningsbekräftelse skickad till er inom 12 timmar, ring, e-posta eller kontakta oss genom Facebook meddelande, så kikar vi på det.

Att boka med kort varsel

Önskar ni boka med kort varsel med avsikt att komma ut samma dag, så är det alltid bäst att ringa eller gå via chatten så kan vi se om det går att lösa.

Då vi planerar och förbereder för bokningar dagen innan, så är det alltid bäst att boka med lite framförhållning. Av denna anledning går det inte att välja dagens datum när ni bokar via formuläret på hemsidan. Ibland är det dock så att spelsuget infinner sig plötsligt och då är det bara att ringa och se om det går att styra upp något.

OBS! Det utgår en avgift på 500 SEK för bokningar med kort varsel där ni önskar spela samma dag som ni bokar.

Bokningsvillkor

Det är kostnadsfritt att använda vår öppna grillplats, dock vill vi att ni bokar detta i förväg för att minimera krockar.

Vår åldersgräns är 10 år för individuella spelare. Spelare under 18 år måste dock ha målsman skriftliga godkännande om de inte själva är närvarande under spel. Målsman ska då ha tagit del av och signerat våra Hyresvillkor.

Vi har nolltolerans mot förtäring av alkohol ute på själva spelområdet. Det är viktigt att ni är nyktra under spel.

Efter det att ni fått ut en bokningsbekräftelse på hyresperioden, antingen via e-post eller SMS, anses er bokning som fast.

En fast bokning kostar inget att avboka förutsatt att det sker senast 48 timmar före hyresperiodens start.

Avbokning

  • Om du avbokar senast 48 timmar före hyresperiodens start, utgår INGEN avbokningsavgift.
  • Om du avbokar senast 4724 timmar före hyresperiodens start så utgår en avbokningsavgift på 100 SEK/inbokad deltagare, räknat på de senaste deltagaruppgifter vi erhållit.
  • Om du avbokar med mindre än 24 timmar före hyresperiodens början, utgår en avbokningsavgift på 150 SEK/inbokad deltagare räknat på de senaste deltagaruppgifter vi erhållit.

Vi fakturerar alltid ansvarig kontaktperson för eventuell avbokningsavgift.

Hyresvillkor

Glöm inte att ladda ner våra Hyresvillkor. Om du är under 18 år så måste du skriva ut en kopia och ta med ett av målsman signerat exemplar.

Kalendern laddas...
- Tillgängliga
 
- Bokade
 
- Avvaktande