Bokningsvillkor

Det är kostnadsfritt att använda vår öppna grillplats, dock vill vi att ni bokar detta i förväg för att minimera krockar.

Vår minimiålder för deltagande i spel är för närvarande satt till 10 år. När vi har deltagare på banan på 10 – 12 år så ser vi till att samtliga markörer i spel har en sänkt utgångshastighet till 200 – 230 fps istället för våra vanliga 250 – 280 fps. Samtliga deltagare under 18 år måste ha målsman skriftliga godkännande att få delta i spel. Om målsman är på plats kan de ge ett muntligt godkännande om spel för sina barn. Målsman ska då ha tagit del av och signerat våra Hyresvillkor.

Vi har nolltolerans mot förtäring av alkohol ute på själva spelområdet. Det är viktigt att ni är nyktra under spel.

Efter det att ni fått ut en bokningsbekräftelse på hyresperioden, antingen via e-post eller SMS, anses er bokning som fast.

En fast bokning kostar inget att avboka förutsatt att det sker senast 48 timmar före hyresperiodens start.

Avbokning

  • Om du avbokar senast 48 timmar före hyresperiodens start, utgår INGEN avbokningsavgift.
  • Om du avbokar senast 4724 timmar före hyresperiodens start så utgår en avbokningsavgift på 100 SEK/inbokad deltagare, räknat på de senaste deltagaruppgifter vi erhållit.
  • Om du avbokar med mindre än 24 timmar före hyresperiodens början, utgår en avbokningsavgift på 150 SEK/inbokad deltagare räknat på de senaste deltagaruppgifter vi erhållit.

Vi fakturerar alltid ansvarig kontaktperson för eventuell avbokningsavgift.