Hem Boka tid Drop-in
Helg Drop-in lör eller sön kl. 11 - 17 PDF Skriv ut E-postadress

dropin

Öppet spel/Walkon

Ibland kan det vara svårt att få ihop nog med folk för att boka in ett spel. Lyckligtvis så har vi på Lummelunda Paintball i samarbete med Gotlands Paintballklubb regelbunden aktivitet på helgerna från kl. 11:00. Det varierar mellan lördagar och söndagar.

Om du är sugen på att komma ut och spela så är det bara att stämma av med oss att det faktiskt är spel den den lör eller sön som ni vill spela så att ni inte åker ut till oss i onödan. Detta gör ni enklast genom att kika i vår kalender där vi utlyser våra Drop-in spel. Det går även bra att lyfta på luren och slå oss en signal

Om ni kommer ut och hyr under våra drop-in/Walkon spel så får ni 50:- rabatt på vårt Dunderpaket.

Drop-in/Walkon Pris: 350:-/person 

Inklusive all utrustning och 500 kulor.
I detta paket ingår även bälte med 2 st. 140 pods så att ni kan ha med er extra boll när ni spelar.

Om ni istället för att ringa, väljer att använder er utav kalendern så kommer ni att navigera er till det spel ni vill gå på och anmäla er direkt genom vårt formulär. Se bilder nedan för hur du går tillväga.

Om ni är ute i god tid så ser vi helst att ni anmäler genom formuläret, lämnar oss ett e-post meddelande, SMS eller ringer och informerar om att ni kommer att dyka upp och vilken tid ni kommer att ramla in. Vet vi i förväg så kommer er utrustning att stå redo när ni kommer och allt rulla på lite smidigare. 

Om ni ringer på speldagen efter kl. 11:00 och inte får svar så är jag säkert själv ute och spelar. Jag ringer då tillbaka så snart jag kan. Det är dock inget krav att ringa i förväg, men det är att rekommendera, speciellt om ni är ett större gäng som tänkt ramla in. Då kan det vara klokt att kontrollera så att det kommer att finnas utrustning till er alla.

 

Aktivitetskalender

<<  April 2018  >>
 Mån  Tis  Ons  Tor  Fre  Lör  Sön 
      
  2  3  4  5  6  7
  91011121314
161718192021
232425262728
30      

I kalendern ovan ser ni om det är aktivitet för drop-in.

Kicka på den utlysta träff som passar er för mer information.