Hem
Ni har väl inte missat våra öppna söndagsspel? PDF Skriv ut E-postadress

Svårt att få ihop ett gäng för att boka in en egen tid? Inga problem! Vi kör i regel öppna spel en gång i veckan från kl. 11:00 på söndagar, året runt.
Undantag kan ske om det med god framförhållning ligger en bokning för slutet sällskap just på en söndag.  Spana in vår aktivitetskalender för att ta del av när närmaste öppna spel blir av. Vid intresse är det bara att registrera sig. Vi tar emot registreringar till dessa spel över SMS, telefon, hemsidan eller Facebook.

Varför ska jag registrera mitt deltagande?

Det är en del förberedelser involverade i ert besök. Vet vi hur många som kommer och när de kommer så står er utrustning laddad och klar när ni dyker upp och allt flyter på smidigare när ni väl är på plats. Det går att ramla in oanmäld, men det kan ta lite längre tid innan ni är igång då utrustningen inte är förberedd. Det är därför alltid bäst att i alla fall höra av sig först. Andra fördelar med att anmäla sitt deltagande är att vi då kan publicera antalet besökare under eventet på vår Facebooksida. Då kan man själv se hur många som avser att dyka upp under spelet.