Hem
Nya speltyper - Bombdesarmering & Domination PDF Skriv ut E-postadress

Nu är den äntligen här! Vår magiska lilla box som kan användas för två nya fantastiskt roliga speltyper.  

Nu kan vi erbjuda ett starkt efterfrågat scenariospel som många känner igen från data- och TV spel - Bombdesarmering. Detta är något många är bekanta med från alla år med spel som Counter-Strike.

I denna speltyp så förekommer två lag. Det ena laget har i uppdrag att placera ut och armera "bomben" med en armeringskod. Efter det att "bomben" armerats så börjar nedräkningen.  Det andra laget jobbar för att komma över desarmeringskoden som förstnämnda lag har i sin ägo, lokalisera "bomben" och desarmera den med desarmeringskoden innan tiden löper ut. Om de lyckas med detta så har de vunnit. Om tiden hinner ticka ner till 0 på "bomblådan"så ljuder dess inbyggda horn och laget som armerat "bomben" har vunnit.  

Utöver ovannämnda scenariospel, så kan lådan även användas till en annan speltyp, mest känd som "Domination".

Även i denna speltyp förekommer två lag - rött och blått. I domination hos oss, så kommer lådan att vara centralt placerad på spelområdet (båda lagen ska känna till dess position). De båda lagen ska försöka att dominera området där boxen finns placerad så länge som möjligt under begränsad speltid. På  Domination lådan finns det en röd och en blå knapp - en knapp för respektive lag. Som röd lagmedlem så trycker du ner röd knapp i ett antal sekunder tills dess att boxen registrerat lådan som att vara i röd ägo. Lådan lyser då rött och börjar räkna innehavstid för det röda laget. Likaså ska det blåa laget försöka registrera lådan i blå ägo (trycka på blå knapp). I lådan finns en nedräkning på speltiden. När tiden tar slut, så ljuder ett horn från lådan och det lag med längst tidsinnehav av lådan vinner. Du kan dels läsa ut verm som vunnit på lådans display och även få en snabb tydlig signal från dess belysning - rött för röd vinnare och blått för blå vinnare.    

Vad väntar du på? Boka tid och kom ut och prova på en helt ny fantastiskt rolig form av paintball spel. Du kommer inte att bli besviken!